Remove Tattoo and PMU

At La Laser, we specialize in tattoo and permanent makeup removal using the cutting-edge ND Yag Laser Platina, ensuring a safe and swift treatment experience. While tattoos typically require an average of 10 laser sessions, permanent makeup removal often demands fewer treatments, leaving you with flawless, scar-free skin.

Why choose to have Tattoo and PMU Removal at La Laser?

pagina_tattoo_verwijderen

Voor behandeling

Voor de behandeling zal een intakegesprek plaatsvinden. De client dient  voor de behandeling rekening te houden met een aantal voorzorgsmaatregelen.

Na de behandeling

Tattoo En PMU Verwijderen FAQ

Het verwijderen van een tattoo brengt meestal enige pijn met zich mee. Toch zeggen velen dat het minder pijn doet dan ze hadden verwacht.
De meeste cliënten beschrijven het gevoel als een rubberen band die tegen de huid knapt, het is het ongemakkelijk maar draaglijk.

Het proces voor het verwijderen van een tattoo is bij elke persoon anders. Een tattoo verdwijnt in de meeste gevallen voor 80% tot 90%, maar het komt ook voor dat een tattoo voor 100% verdwijnt. Wanneer het verwijderen van tattoos niet 100% succesvol is, kan het liggen aan de locatie van de tattoo, maar ook aan de kleur van de tattoo, sommige tattoo kleurstoffen kunnen niet (goed) worden verwijderd en sommige pigmenten zijn bijvoorbeeld te diep voor de laser om te bereiken. Bepaalde kleuren zijn gemakkelijker te verwijderen dan andere. Blauwe of zwarte tatoeages reageren goed op laserbehandeling omdat ze beter licht kunnen absorberen.

Afhankelijk van de grootte van de tattoo is er meestal een behandeltraject rond de 10 behandelingen nodig, meestal met tussenpozen van 4-6 weken. Het aantal behandelingen is afhankelijk van een aantal factoren, zoals:
● De gebruikte hoeveelheid inkt
● De diepte van de inkt die in de huid is geplaatst
● Het gebruikte type inkt
● De locatie van de tattoo op het lichaam
● De leeftijd van de tattoo
● De gebruikte kleuren

Na de behandeling is de volgende stap een periode van genezing, aangezien jouw huid verschillende stadia van herstel moet doorlopen voordat ze een volgende behandeling aankan. Als de behandelingen allemaal zijn voltooid, heeft de huid een tijdje rust nodig voordat een nieuwe tattoo in het behandelde gebied kan worden geplaatst. De eerste genezingsfase na een laserbehandeling wordt ‘frosting’ genoemd omdat het behandelde gebied hierdoor wit wordt. Het duurt maar een paar minuten en is niets om je zorgen over te maken. Daarnaast is de plek van de tatoeage meestal wat gezwollen en rood. Eén tot enkele dagen na de behandeling kunnen korstjes en blaren ontstaan, maar na een aantal dagen zal de huid herstellen zonder littekenvorming.

Dit is afhankelijk van de pijngrens van elk persoon, de meeste cliënten zeggen dat de pijn best mee valt en beschrijven het gevoel als een rubberen band die tegen de huid knapt. Bij het verwijderen van PMU gaat de Yag Laser Platina minder diep dan bij het verwijderen van een tattoo, waardoor de behandeling veel minder gevoelig is.

PMU verwijderen bij La Laser is volkomen veilig. Na de behandeling heeft de huid een periode van heling nodig waarbij er ook korstjes kunnen ontstaan op het behandelde gebied, dit is een normale reactie van de huid. Het is belangrijk om niet aan de korstjes te zitten zodat de huid optimaal kan genezen en jij kan genieten van een optimaal resultaat!

Afhankelijk van een paar factoren en hoe jouw lichaam reageert op de laserbehandelingen, kan een schattig worden gemaakt van hoeveel behandelingenje  nodig hebt. Het aantal behandelingen is afhankelijk van een aantal factoren, zoals:
● Hoe vervaagd het pigment is
● Hoe diep het pigment is aangebracht
● Welke kleur het pigment is
Gemiddeld hebben de meeste tussen de 2-3 behandelingen nodig, met aanzienlijke vervaging na de 1e sessie. Er zijn meestal tussenpozen van 4-6 weken.

Na de behandeling is de volgende stap een periode van genezing, Bij de meeste gevallen ontstaat er een korstje op het behandelde gebied. Het is belangrijk dat je de korst niet aanraakt of eraan pulkt, omdat je de huid kan beschadigen en de wond kan besmetten.

young-woman-undergoing-laser-tattoo-removal-procedure-salon-closeup