Remove pigment spots

The era of concealers and cover-ups is over. With just one treatment session, you can say goodbye to those pesky pigmentation spots. Our expert team evaluates your progress, ensures optimal results, and offers further treatment if necessary.

Why choose the Removal of Pigment Stains at La Laser?

Onze behandelingen zijn veilig, effectief en efficiënt. Dankzij de precieze en krachtige laserstralen kunnen we pigmentvlekken verwijderen.

laser_platina

Verwijderen Pigmentvlekken FAQ

De verwijdering van pigmentvlekken is volledig pijnloos. Hoewel sommige mensen zeggen dat ze tijdens de behandeling een licht prikkelend gevoel voelen. De meeste mensen voelen zich daarna meteen goed.

Bij het verwijderen van pigmentvlekken zie je het resultaat meestal binnen de 3-5 behandelingen. Dit ligt aan het soort hyperpigmentatie en hoe diep het pigment zich in uw huid bevindt

Pigmentvlekken kunnen ontstaan door blootstelling aan uv-straling, hormonale veranderingen, erfelijke bepaling, reactie op een ontsteking, na ziekte of medische behandelingen, veroudering van de huid of stress.

Dit is bij elke persoon anders en hangt af van verschillende factoren. Het is wel zo dat je met een laser behandeling alleen het symptoom aanpakt (de pigmentvlek) en niet de oorzaak (de pigmentcel die in je huid actief is), er is dus een grote kans dat
dit pigment na verloop van tijd weer zichtbaar wordt.

freckled-woman-covering-her-eye-with-flower