Laser Ontharen

La Laser is jouw specialist in professionele en betaalbare laserontharingsbehandelingen in Amsterdam. Wij begrijpen dat jij je mooiste en meest zelfverzekerde zelf wilt laten zien, en daarom bieden wij de nieuwste en meest geavanceerde laserapparatuur voor jouw ontharingsbehoeften.

Waarom kiezen voor Laserontharing bij La Laser?

Onze behandelingen zijn veilig, effectief en efficiënt. Dankzij de precieze en krachtige laserstralen kunnen we ongewenst haar permanent verwijderen op vrijwel elk deel van het lichaam. 

Leer ons

Hoe werkt laser ontharen?

Laserontharing is een procedure waarbij een zeer krachtige lichtstraal wordt uitgezonden vanuit een laserapparaat die wordt gebruikt om ongewenst haar definitief en permanent te verwijderen. Bij laserontharing zendt een laser licht uit dat wordt geabsorbeerd door het pigment (melanine) in het haar. De lichtenergie wordt omgezet in warmte, wat de haarzakjes die haren produceren, beschadigt. Deze schade remt de haargroei. Hoewel laserontharing de haargroei effectief voor lange tijd vertraagt, resulteert dit meestal niet in permanente ontharing. Er zijn meerdere laserbehandelingen nodig voor een definitieve vermindering in haargroei en er kunnen ook onderhoudsbehandelingen nodig zijn. Laserontharing is het meest effectief voor mensen met een lichte huid en donker haar, maar het kan met succes op alle huidtypes worden gebruikt. Bij La Laser kan je altijd een gratis intakegesprek inplannen wawaarbij wij samen met jou kijken naar wat de beste behandeling voor jouw huid is.

Voordelen laser ontharen

Voor wat voor haar types is laser ontharen effectief?

De Diode Ice Laser Triple Wave met 3 golflengten is zeer veilig en effectief te gebruiken op zowel donkere als lichte huidtypen. Ook de zongebruinde huid kunnen wij effectief behandelen. De laser beschikt tevens over een klein opzetstukje waarmee ook kleine gebieden te behandelen zijn zoals tussen de webkbrauwen, de baardlijnen en de oren. Doorgaans ben je na 8 behandelingen 90% haarvrij. De behandeling met deze laser is nagenoeg pijnloos.

De Diode Ice Laser is voorzien van de verplichte medische CE-certificering.

Wat te doen vóór laser ontharen ?

Als je voor de eerste keer komt laser ontharen, is het altijd mogelijk om een gratis intakegesprek in te plannen. Je dient voor de behandeling rekening te houden met een aantal voorzorgsmaatregelen.

Wat te doen na laser ontharen ?

Tussen de behandelingen zitten 4-6 weken.

Laser ontharen FAQ

Dit is afhankelijk van de te behandelen plaats en de pijngrens van elk persoon. Delaserpuls kan een gevoel geven dat lijkt op een hele lichte prikje of als een elastiekjedat tegen je huid wordt geschoten. Dit gevoel is erg kort en verdwijnt heel snel. De behandeling wordt meestal goed verdragen en veel van onze patiënten ervaren helemaal geen pijn.

laserontharing geeft een langdurig resultaat na gemiddeld 8 behandelingen. Na enige tijd kunnen er nog enkele dunne haartjes terug groeien, maar over het algemeen ben je haarvrij. Bij hormonale schommelingen (zoals een zwangerschap) kan de haargroei weer aangewakkerd worden.

Gemiddeld hebben de meeste 8 behandelingen nodig. Enkelen hebben meer nodig.
Hoewel laserontharing de haargroei effectief voor lange tijd vertraagt, resulteert dit meestal niet in permanente en definitieve ontharing. Er zijn meerdere laserbehandelingen nodig voor een definitieve vermindering in haargroei en er kunnen ook onderhoudsbehandelingen nodig zijn.

Laser ontharen bij La Laser is volkomen veilig. Normale huidreacties die kunnen voorkomen na een laserbehandeling zijn: roodheid, zwelling en warmte. Deze huidreacties zijn van korte duur en vaak minder irriterend dan het scheren of harsen.

Ja. Dit fenomeen is bij de specialisten op dit gebied bekend en wordt als normaal en niet ongewenst beschouwd.
Bij sommige mensen kunnen na een laser behandeling, veelal rond de tweede of derde sessie, een snellere haargroei ontstaan. De reden is de verandering in de haargroei cyclus als gevolg van de laser behandeling.
De haartjes groeien meestal in fases maar in dit geval komen de haartjes, die niet vernietigd zijn, in de groeifase terecht en de haargroei is ook soms zichtbaar.
De verwachting is dat er bij de vervolgbehandelingen deze haarzakjes vernietigd worden en de behandeling tot een minimale haargroei zal leiden.

la-laser-laser-ontharen